Tuesday, March 29, 2011

Touching ~_~

اسسالاموالايكوم  ضن  سلامة مالم 

Hr ni d whole ujan...pagi ke tengah hari ke petang ke malam..ayoooo tp mmg best lau tdo..tapi mata ni xleh nak tido lak..ayoooo....cont. but d story..hurmm around kul 10 ++ atyn dpt msg drr someone yg atyn "SAYANG" 
hmm n then call... sedar x sedar lm gak kitrg borak eh..heheh.. tu pun dia call sbb meluahkn perasaan dia sal ms lalu die...so pe lagi jd la pndgar setia..nk bntu xleh..jauh..huhuhu



Hmm crita punya crita tetiba aku terkedu dgr pengakuan dr mulut dia..rs cm dunia ni tgh beputar2...well mmg aku sedih bila dia ckp taste dia bkn cam aku ni...cm bese aku igtkn diri "JGN TERLALU MENGHARAP" n setitik demi titik air mata ni mulai membasahi pipiku....argh!!!
ATYN!!ATYN!! PLZ STOP CRYING !! DON'T CRY B'COZ OF GUY!!!!NOTED 
that..tp nak wat cm ne air mata ni mkin laju lak mengalir cam mn la nak behnti...auch !!!! 



Hurmm..ssh jua kn bila syg kt someone tp hurmmm so better diam je la..pendam je la..share jela ngn mber yg atyn rapat n caye!!pas je hangup d fon ngn c die,direct p wall mber tnye x on skype ke?? so die pun on skype npelagi sesi luahan bersama cik FAIQAH HAZIRAH pun bermula....hik hik,..well bla dh luah lega sikit ati ni..tenang sikit ati ni =) thx darling kuh!!cik Faiqah muah muah lobiu lah!!!.


Ya ALLAH tabahkn la ati hamba mu tuk hadapi segala rintangan dr mu AMIN ~~~

1 comment:

  1. chill babeh..
    neway... buli kasi luah2 d page wasaber tu..
    all wasaber member tu peramah gilaa.
    try laaaa.

    ReplyDelete