Thursday, April 14, 2011

Bowling

اسسالاموالايكوم

Selamat petang readers,blogger n etc...petang ni mo crita sal bowling heheh...Well readers,hurmm entahlah dulu atyn x juga minat main bowling but since my father aktif,secara x langsung lak ter 'ikut' ter 'minat'...so tiap weeknd abiskn masa training bowling ngn my father n my sister..if that tyme my mom ikut,ter 'paksa' la dia tunggu kami...kalau dia bosan pandai la dia g turun bwh jln2..hehehe (ciankan).. Nak dijadikan cerita la,weeknd yg lepas if im not mistaken,ada suprise...hahah nak tau ?? Baba belikn bola bowling plus ngn kasut bowling ngeee terharu sgt...kekeke evendow baba tau anak baba yg sorg ni sangat2 nakal..keras kepala n etc..semua ada la...heheh anywer THANK"S DAD.. LOVE U LAH!!!hahahah
p/s :psst sat g atyn upload ler pix tue..heheheh...
so this weeknd lak ada tournment..n sok lak kena wat training ni..well sepa lagi kwn atyn kalau bukan adeks kuh c nisa tuh..hehehe ..so bloggerz ada x sapa yg nak join this tournment??bila lagi kan nak tunjuk bakat yg sedia ada..jgn malu jgn segan,tournment ni tukpara2 biggner je..so come and join us this saturday @CPS  Bowling 8 a.m..Moh le meramai-ramaikn keadaan..heheheh
plus kita leh gak suai kenal kan kan...ye la xkan la nak kena tunggu gath baru suma sebok nak kenal?? 
^________^



5 comments:

  1. xpenah mis masuk longkang..hehehe..xreti..:)

    ReplyDelete
  2. @thebeybeh ... jom weeknd ni nak??

    ReplyDelete
  3. @hafizah.A - ala xkesah la yunk lau masuk longkang skli pun...mule2 memang cam tuh..lama2 mesti ok punye heheh

    ReplyDelete
  4. Xpandai main bowling...tolong tunjuk ajar.

    ReplyDelete