Wednesday, April 20, 2011

It's Hurt to love someone doesn't love u !

اسسالاموالايكوم 

Pembuka bicara tuk petang ni. 

Bila Duduk sorang2 boleh pulak terlayan perasaan yang entah kemana.Nak dijadikan cerita kemarin aku happy sangat bila borak ngn orang yang aku sayang dan hari ni aku rasa sunyi sangat..aku nda tau lah apa salah aku samapai dia mendiamkan diri dia.bila clik f.book dia,nampak jg dia dok balas komen orang tapi napa lak kalau aku msg ,aku komen ssh sangat dia mo balas...bila tanya,alasan penat,malas mo menaip..is that logic?? Pening bila memikirkan hal ni..Hurmm mungkin ni masanya untuk aku tidak mengharap CINTA darinya...Huh susah lah bila fikirkan sal jodoh..ya aku sedar sangat aku ni macam mana..tapi xbermakna aku ni teda perasaan.Apa seorang lelaki inginkan dari seorang wanita?? Paras Rupa ?? Kurus ?? Samapai bila dua pekara ni akan kekal??Aku bosan ngn diri aku...Ya orang slalu cakap banyakkn besabar.Tapi sampai bila?tunggu kiamat?? Aku tau jodoh pertemuan semua ditangan ALLAH...Tapi kenapa begitu besar dugaan yang kau beri kepada hambamu ini Ya ALLAH!!! .... Setiap kali aku ingin kecapi kebahgian banyak sangat dugaan yang datang! dan sakit sangat bila kita minyintai se'orang tapi tidak terbalas.Apa semau ini dugaan darimu Ya Allah??Aku reda dengan ketentuan mu..dan aku yakin satu hari nanti aku akn ketemu orang yang benar2 menyangi serta menyintai ... Bukan bermakna tiada lelaki dalam hidup aku,aku nda boleh hidup!sepa kata bila ada lelaki,perempuan xboleh hidup??Cuma kadangkala hati kosong ni selalu jak rasa kesunyian..kadang cemburu bila tengok orang bahgia..!!Arghhhh apa nak jadi ni....Aku bosan hidup macam ni..Ya Allah engkau berikan la kekuatan kepada hambamu ini tuk menempuh segala dugaan dari mu dengan tenang...Andai kata DIA bukan jodoh ku,degan besar hati aku terima mungkin ada yang lebih baik dari dia akan kutemui...
~~amin ~~
atyn nak share link - adakalanye cinta yang sedia ada xsemestinye di miliki @_@

Enjoy readers 

No comments:

Post a Comment