Friday, April 1, 2011

M.E.R.E.K.A.D.A.L.A.M.I.D.U.P.K.U

اسسالاموالايكوم




Alhamdulillah syukur kepada-Nya kerna memberi kesempatan tuk sy mencoret di blog saya..(erk...skemanye ayat sy!!~)mlm ni nak share sikit sapa yg sy mksd -->>MEREKA DALAM HIDUP SAYA<<-- well nak mule dari mana eh?> huhu




HANISAH BINTI JUMADI

Well ni lah org yg sentiasa wat i sakit ati,wat i ketawa n etc..coz she's d only one my sister..i pgil die ni isa,bby n etc..so many name...!! n i love her so much eventho she don't knw my feeling.... hahaha..i knw this gurl akn baca blog i..sj je nk bg die kembang...hehehe...hmm dh pun nama dia sibling'z so i knl dia since dlm perut my mom kandungkn die la...adoiyyy.. well talk bout this gurl,now her last sem kat asian tourism institution..in dip pastry art..i just hope die akn suksess selalu dgn apa yg die minat..i knw u can do it gurl ... make our parents proud of u..so pas ni sape2 yg nak oder cake ke,cup cakes 4 ur birthdy,4 ur special one n 4 any function cr la die heheh...well nisa as ur sister aku dah promot ko!!jgn lupe jasa baik kaka ko ni..hahaha...


Samantha Leonora Delgado

Let's about this gurl..her name is samantha but i call her sam..well i knw her since i was 13 year's old until now 24 ... it's been 11 year i kw her ^___^
..senang nak citer i ngn this gurl dah kenal lama...since form 1...like i mention before, pastuh tiap tahun org lain berganti kelas ngn bff die tp i ngn this gurl never n ever okeh!!ehehe ntah lah,i like her style n i love her so much coz die lah satu-satunye kwn i yg xpernah putus talian...heheheh..even die p jauh mn pun we still keep in touch ..hik hiks..well fhm je la skrg pun msing2 bz ngn rutin harian kan..but atleast we still keep in touch tru FB. we care each other n we share each other just hope this relation will nver end  ^_^



  FAIQAH HAZIRAH 

Hurm talk bout this gurl okey, i knw her tru FB..hahah fb ..fb..fb.. ya dr fb jg la  i kenal die ,,well nk ckp pe sal this gurl,i knal die tru fb , since last year if im not mistake..die ni suke befesyen..ada je fesyen br ke ape2 la die akn follow,..mule2 jmpe pun,ms tuh temankn die g tgk wayang heheh erk btw this gurl my 1st model yg i shoot.. so far die mmg pandai pose,so easy 4 me to snap her pic..hehe,n die ni mmg peramah..sangat sangat peramah .. n also byk peminat opss!!!umur pun muda lagi,n dh bekerja :)n alsodie dah bejinak2 nak shoot org lak..so   BEWARE,senapangnya ni slalu jak ngn die,kot2 korg tertembak ngn die...well so many things we do together with other... n sometimes i share my probs my feeling with her..n i so comfortable with her,even pernah skali both of us slh faham..but until now we still fren ...



                                                              
DAYANG RAFEZAH 

Hah!!! this gurl mmg gilos sikit..y i ckp die gilos sbb ketawa die wat org tension..hahaha chup chup!!tension??hahah  tp die ni lah satu2nye gurl yg agak ting tong antara kitorang...klu die xde mmg sunyi dow.. lagi2 skrg ni kitorg bejauhan sob sob sob.. ye la,xpe demi ms depan die i ngn lain merelaknnye pergi.hahahah gile lah!!klu die bc ni mau die ketawa!!!btw like eqa, i knal die ni pun dr fb jg...huh fb lagiks....hurmm 1st meet ms shoot c eqa tuh... n itu jg la our 1st meet.. photogrpher n model ..heheh..hmm since i knw her,mmg happy je lah... die lg suke tgk mmber die happy..tapi!!!die ssh nak bgtau kt mber prob die melainkn kitorg pkse..hahaha.. but i tau byk yg die lalui..ni semua sal cinte!!huh masih ade lagi kah lelaki yg boleh faham,sayang,terima kaum hawa dengan ikhlas??grrr!!!! anywer our friendship still on even die kt labuan :) tunggu yek kedatangan kami ke sana dalingkuh!!




 NADIA ROSS

Okey ..okey yang ni lak gurl ting tong no 2....klu datang giler die,huru hara jg d buatnye...xkering mulut melayan die ni,cume kering air liur lah layan p'el die..heheh tp mmg best ler...so..bout this gurl lak,i kenal die pun tru fb,knl die ni pun dr rafezah.. 1st meet masa shoot die kat sutera habour kota kinabalu,sabah..mmg enjoy kuar ngn die,klu otak ngh serabut pun leh jd okey..heheh sbb die mmg periang orgnye!!i like her style,..hahahah..and after 1st meet we all slalu jg hangout..tapi masa tuh bile c rafezah tuh ada kat kk la..lau die kat labuan kitorg jrg gak keluar,bz ngn hal masing2...but now c dugong ni kat Lahad Datu lak..aduiii...opss citer sal dugong ni,haha die kne panggil dugong since follow us join jebat.net photogrpher...since that tyme la dugong tuh terpahat ngn die..hahahah sepa lagi klu bukan bro elyas , bro farouk n jonjayy yg dok pgil c nad ni dugong..insyaALLAH xde aral melintang c nad ni nk convo dh..kt sana Key Hell...lau ade fulus nk jg g tgk my darling convo....well dear im appy 4 u... hugss >^^<



NUR REZA SYAFINAZ

This is Mi Naz , kenal pun tru facebookingz, masa 1st tyme meet kat Key Hellz hari tuh... n oso 1st meet die dah wat kejutanz..ye la siap wat photoshoot tuk kenangan lak tuh..so sweet ..tapi almaklum la,i ni x gheti nk pose!! gheti nk tembak org jerk..hahah opss!! but sbb nk appreciate ape yg die dh wat,i pun ikut je =) but mmg happy , n enjoy ngn die nie..n thx also to photog yg bertanggungjawab amik pic kitorang tyme tuh ( Mabai Abas ,Nasier Aceh ,Monoroyos Semproyos , Afifi Izahar & Mohd Azlan ) ...malu siot kne amik gmbar... hik hiuks bebalik bout this gurl ms tuh i ngn eqa dok kat sepang,stay kat umah fmly die (thx uncle n aunty) .so sepanjang kat key Hell mmg ngn cik Mi Naz syg nie..but now she quite busy with her stdy ++ lot's of assignment to do.. anywer good luck 4 u'r stdy gurl ...



 MR.AZMAN

Tada..mampos aku klu die dapat tau aku dok amik pic die..adoiii tulunn tulunnn shhhh..hehehe tp sy tetap nak letak!! hehehe..ok let me introduce this guys ni la yg wat i ketawa,menangis n everthing..chup!!mention i ngn die "KAWAN" jer..hahaha.. ntah la,i feel comfortable with him..soft spoken??erk ye ke??mn de soft kasar de lah...even kasar i still selesa ngn mamat ni..everthing i share ngn die,mcm tuh jg die share his prob with me...n die ni jg yg buat i nk wat ape je yg xpnh i wat..tapi...huk huk masa kt key hell x sempat nk jmpe die,well even tyme tuh ati ni skit tapi nak wat cam mana kan??like he said to me "nak cari rezeki tuk kite"!! hahaha gilos klaka..nak mara pun xjd.. n since we knw each other he's d one knw bout me...hope this relation would never ever end till the end of our life .. hugsss >^ ^ <
xOxOxO







Tik Tok Tik Tok dh fenat wat karangan yg xseberapa ni..hahaha...btw guy's they all so meaning 4 me..thx ALLAH coz let me knw them, &  i'm so damn happy with u bFf !!! 


































1 comment:

  1. ekkelehhhhhhhhhhhhh nama tue sepenuh2nya juga ko latak adihdih ~_~

    ReplyDelete