Thursday, April 7, 2011

That Day

اسسالاموالايكوم

Hurmm dah berapa hari x conteng blog...a bit busy n tension with this hamba الله .... Well nak start darimana??okey btw last week lagi nak upload some pic n etc..memandangkan im a bit bz with some work n lot's of thing's to do so terpkse la hank jup blog..byk bnde nak citer ni...heheh

btw last week hari tuh my aunty n uncle from tenom turun key key,well dorg dtg pun bersebab bkn nk holiday,shopping n etc just nk melawat anak angkat my uncle...Dah namanye pun org sakit so ape lagi lau bukan p melawat org yg tgh sakit hihih .. hurm nak d jadikan cerita dlm brape hari tu me n fmly termasuk aunty n uncle ulang aliks ke hospital...tp xde la d whole day kat sana.just my uncle jer,i n other ape lagi g meroyan ler....haha kat mana lagi lau bukan centre point... g sn bkn shopping okey! tapi g main bowling with my father n sister...heheh ...my mom ngn aunty g putatan..well faham2 je la kaum ibu mana la nak join kami ..hehe..yes tyme ni lah i ngn fmly bekumpul.... pas main tuh mlm lak we all g mkn kat Restoran Kak Nong dekat habour city dah lama x mkn ramai2..heheh ....nah i upload some pic that nite 


                                                               

                                                

                                                   

                                                                                                      


hehehe PAs je mkn malam tu kitorang xde g mana2 lagi,so pe lagi kalau bukan balik rumah... coz esok nak g melawat org sakit  ;) btw my uncle ngn aunty lak alik tenom on sunday..huhuhu rindu dah kat dorg actually...tapi dalam masa yg sama my aunty n uncle ada kat rumah ,my aunty ajar atyn masak sambal udang...slurpp slurpp sedapppp heheheh almklum lah takut kot2 future hubby leh jadi org melaka,cuz aunty ckp sambal udang tuh fav.makanan org sana!!ha gurl sape yg ade bf org sblh melaka bljar la masak sambal udang..ngeee!!!


tunggu aw next story ngeee ~~END~~











4 comments:

  1. uii, sadap ni kan makan d restoran kak nong ni...
    eeeii,,, lama suda nda mkn sini taw!


    bha, nnt kita mansau2 p makan sini ah! hihih

    ReplyDelete
  2. halamak...punya sedap...:P
    bah, tambah sihatlah pipimu ni...ehehe

    ReplyDelete
  3. @mr_mrs mikko hahaha bah nati kita kumpul ramai2 mkn sini

    @zurina J.said hahahahah biar la beh cute jg aku..heheh

    ReplyDelete
  4. Congratz! New Wasaber. Follow all the Wasaberss to stay connected among Wasabers. ;)

    -krew WSB-

    ReplyDelete