Sunday, March 11, 2012

Yes i'm HAPPY !


Good Morning Bloggerz...




It's been too long i didnt write in my blog kanz.. hahah too many things happen this few months.. But today rindu gile nak coret2 my blog...Well .. well .. well .. back to normal now... 1st of all Thank's to allah bab now dah start keje balik.. #__# .. So hurmm nak tulis pe eh? okla.. mcm tjuk kat atas tue .. YES I'M HAPPY !!... nak ucap syukur skali lagi disebabkan dari dia juga la,,saya mulakan hidup baru dengan orang yang amat saya sayang .. Even die lebih tua dari saya  ( x tua sgt la..beza 10 tahun )  saya cukup HAPPY !! yew napa saya happy?? sebab die sangat understanding guy, too caring .. and so far setakat ni xde bnde yg die buat menyakitkan hati saya..  I just hope ni yang terakhir sangat.. Moga dia lah jodoh saya... What ?? saya tak kisah lah orang nak cakap ape pun pasal saya .. sbb saya tahu sapa diri saya & kepada mulut2 "LONGKANG" kt luar sana you better jaga kain sendiri dari dok jaga kain orang lain ... Macam ssh sangat kan nak tengok orang lain happy.,.. Ape2 pun kalau bukan sbb mulut2 yg busuk tu aku dah boleh bediri balik ... #______#








will b continue ..... 

3 comments:

  1. ur current bf ka ni? amin2 my dear hope he's the last one. umur bukan pengukur dlm hubungan ya :)

    ReplyDelete
  2. amin!semoga berkekalan sehingga ke liang lahad.kalau kawin bgtau ya :D

    ReplyDelete
  3. Momoyy Aileen - aishh if mmg dia jodoh sy..then i accept la.. if bkn jodoh sy then redha la...

    Yvonne syg - Yes !! amin amin amin .. thx dear :)pape dugaan semua dtg dr- Nya ...i'allah kekal kali.. hahah

    ReplyDelete